Næste koncert

Du kan se hele vores koncertkalender her.

Har du besøgt vores YouTube-kanal?

Booking

Send en mail til bookeren 
eller ring 2363 9983 


En koncert med Voicebox er en varm og levende, men først og fremmest bundmusikalsk, oplevelse med originale rytmiske arrangementer af populære numre fra kunstnere som Adele, Justin Timberlake, Alicia Keys, Beatles og danske Oh-land.

Op til og i december måned byder vi selvfølgelig også på en række sæsonaktuelle sange, så tilhørerne bliver indhyllet i en god gang julestemning.


Vi fremfører vores sange a capella, dvs. at vi skaber musikken ved hjælp af stemmen alene, og skaber med op mod 10 individuelle stemmer og beatboxing en helt særlig Voiceboxlyd.

Vi har egen lydmand og live-gear, og kan sætte op til en medrivende og fuldt forstærket koncert. Den forstærkede koncert byder på mange detaljer og er velegnet til både store og små rum, da lydniveauet kan justeres. Vi kan også gøre os fri af mikrofoner og ledninger, hvis koncerten f.eks. er udendørs eller hvis der ikke er tid og plads, til at vi kan stille vores gear an. Uden forstærkning bliver lydbilledet naturligvis et andet, mens koncerten bliver mere intim.