Næste koncert

Du kan se hele vores koncertkalender her.

Har du besøgt vores YouTube-kanal?

Booking

Send en mail til bookeren 
eller ring 2363 9983 
Merete Gry Rode Jacobsen

Merete er uddannet sanger og musikpædagog fra Det jyske Musikkonservatorium på RMB linien (Rytmisk musik og bevægelse) og Rytmisk Musikkonservatorium i KBH i 2006, med Musiker Diplom-eksamen.

Merete har arbejdet som kordirigent i mange år med mange forskellige kor i alle aldre og niveauer, derudover underviser hun i solosang og SDS (sang, dans og spil).

 

Endvidere har hun taget sangerefteruddannelsen Voiceembodiment under Anne Rosing-Schow 2007-2009, der rummer sangteknik og sangpædagogik, musikalsk og tekstligt fortolkning, scenisk fremstilling, energetisk psykoterapi, kropsterapi og indiansk filosofi.

Lige nu er hun i gang med Masteren i Ledelse af Vokalmusik på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor koret RAMA Voices hører hjemme og med hvilket hun har optrådt ved bla. Aarhus Vocalfestival i 15 og ´17. Tidligere har hun sunget i koret Vocalline.

Voicebox har været så heldige at få Merete som dirigent fra september 2017.

Merete elsker at udforske og udfordre rammerne for, hvad man kan i og med musik. Hun arbejder med forskelligt fokus og forskellige metoder. Inspiration og glæde er nøgleord.

Hun stræber efter en balance mellem at forfine og udvikle både hele korets lyd og udstråling og de enkelte sangeres musikalitet og nærvær i musikken.

"Noget af det kor kan, er at bringe mennesker sammen gennem musik."