Næste koncert

Du kan se hele vores koncertkalender her.

Har du besøgt vores YouTube-kanal?

Booking

Send en mail til bookeren 
eller ring 2363 9983 


Bliv medlem


Vil du synge i et intuitivt og skabende kor? Der er ofte mulighed for at komme med i det lækreste vokalband i Aarhus. Du er altid velkommen til at sende os en mail på bestyrelse@voicebox.dk, så vil vi give besked, når vi optager sangere i den relevante stemmegruppe.

LIGE NU SØGER VI en 1. sopran og en bas/beatboxer.

Med Merete Gry Rode Jacobsen som ny korleder i spidsen for Voicebox er der slået nye toner an. Vi vil fremover give konceptet ’rytmisk kormusik med kant’ helt nye dimensioner med den nye metode The Intelligent Choir (TIC), hvor koret i endnu højere grad inddrages som dynamiske medskabere af musikken. TIC er en omfattende metodik udtænkt af Jim Daus Hjernøe, professor ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor man ved hjælp af voice painting (VOPA - håndtegn) gør det muligt at kommunikere med koret/sangerne, mens vi synger. 
”Jeg har en ambition om at nedbryde barrieren mellem kormusik, der tager afsæt i faste arrangementer og så musik, hvor det intelligente kor bliver en dynamisk og kreativ faktor. Med afsæt i TIC metodikken skaber vi et mere levende og vedkommende kor, hvor alle er på dupperne, for alt kan ske. I sidste ende vil det også give publikum en endnu større musikalsk og nærværende oplevelse,” siger Merete Gry Rode Jacobsen. 
Samtidig har vi fokus på at skabe et forum hvor alle føler sig frie, løftede og fyldt med tillid til processen, sig selv og hinanden.

Som sanger i Voicebox er det vigtigt, at du har en velfungerende stemme med god klang, musikalitet og rytmefornemmelse. Du skal kunne orientere dig i et nodebillede og være indstillet på hjemmearbejde ud over koraftenerne. Der er gode muligheder for solistisk udfoldelse og vokalpercussion – kun fantasien sætter grænser. 

Vi øver hver torsdag fra kl. 19-21.30 i FO Huset, Aarhus C. Her forventer vi et stabilt fremmøde, til gengæld bliver du en del af et fantastisk fællesskab, hvor vi også mødes til sociale arrangementer. 
Lyder dette som noget for dig, så skriv til bestyrelse@voicebox.dk.
 

Vi glæder os til at høre fra dig!